REORGANIZAVIMAS

11
11 /
2019

PRANEŠIMAS APIE ĮSTAIGOS REORGANIZAVIMĄ
IR PARENGTAS REORGANIZAVIMO SĄLYGAS

2019 m. lapkričio 5 d.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos civilinio kodeksu, Lietuvos Respublikos viešųjų įstaigų įstatymu ir Lietuvos Respublikos darbo kodeksu, viešoji įstaiga „Magnificat leidiniai“ (toliau – Įstaiga) informuoja, kad yra parengtos reorganizavime dalyvaujančios viešosios įstaigos „Magnificat leidiniai“ (registracijos adresas Steponiškių k. 3, Zarasų raj.; juridinio asmens kodas 302460413, duomenys apie juridinį asmenį kaupiami ir saugomi valstybės įmonės Registrų centro Juridinių asmenų registre) bei reorganizuojamos viešosios įstaigos „Magnificat vaikams“ (įstaigos registracijos adresas: Steponiškių k. 3, Zarasų raj.; kodas 302828146; duomenys apie juridinį asmenį kaupiami ir saugomi valstybės įmonės Registrų centro Juridinių asmenų registre) reorganizavimo prijungimo būdu sąlygos (toliau – Reorganizavimo sąlygos).

Pagal reorganizavimo sąlygas viešoji įstaiga „Magnificat vaikams“ bus reorganizuota prijungimo būdu ir perleis visą savo turtą, teises ir pareigas po reorganizavimo veiklą tęsiančiai viešajai įstaigai „Magnificat leidiniai“. Viešoji įstaiga „Magnificat vaikams“ kaip juridinis asmuo po reorganizavimo baigs veiklą

Susipažinti su reorganizavimo sąlygomis ir kitais su reorganizavimu susijusiais dokumentais galima iki reorganizavomo pabaigos Įstaigos registracijos adresu Steponiškių k. 3, Zarasų raj. ir buveinės adresu: M. K. Paco g. 4, Vilnius darbo dienomis nuo 9.00 iki 15.00 val. Numatoma reorganizavimo pabaiga 2019 m. gruodžio mėn.

Direktorius François P. Bourgois

Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su privatumo ir slapukų politika.