Redakcijos žodis. 2015 m. vasaris. Nr. 2(60)

01
02 /
2015

Vasario 2 dieną, per Grabnyčias, minime Pašvęstojo gyvenimo dieną. Kviečiame drauge su popiežiumi Pranciškumi visus šiuos metus melstis už tuos brolius ir seseris, kurie pasirinko gyventi pagal Evangeliją ir sekti Kristumi – skaisčiu, neturtingu ir klusniu.

Gilindamasis į Evangelijos pagal Matą ištrauką apie kurčnebylio išgydymą brolis Pranciškus Ksaveras iš Vilniaus Šv. Jono Teologo vienuolyno atskleidžia, kaip Dievas mus ištraukia iš netikėjimo, ir kokia kalba Jėzus kalba su mumis, kad atvertų širdies ausis ir atrištų dvasios liežuvį. Melskime ir mes Šventosios Dvasios dovanų, kad Dievo žodis vaistas būtų mūsų sieloms.

Praėjusį mėnesį rašėme apie tai, kaip galima šeimoje ar bendruomenėje giedoti rytmetinės ir vakarinės maldos psalmes. Šį kartą prie Mišių eigos publikuojame dar keletą psalmodijų, kurios padės Jums šlovinti Viešpatį giesme.

Indrė Klimkaitė

Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su privatumo ir slapukų politika.