Redakcijos žodis. 2010 m. gruodis. Nr. 10

01
12 /
2010

„Būkite kantrūs, sustiprinkite savo širdis, nes Viešpaties atėjimas arti“, ragina mus savo laiške Viešpaties brolis Jokūbas (Jok 5, 8). Šis kvietimas ruošti savo širdį ir džiaugtis artėjančiu Išganymu ne kartą suskambės gruodžio mėnesio Dievo žodyje ir maldose. Koks bus mūsų atliepas? Nuvargę nuo metų pabaigos darbų, nuo prieškalėdinio erzelio, skubos ar pastangų kasdienybėje pajusti tikrą adventinio laukimo dvasią, atsiduskime: Maranatha. Ateik, Viešpatie Jėzau. Emanueli, laukiame Tavęs.

Gal tiek ir pakaks nusimesti rūpesčių naštai ir paruošti savo klausą, kad išgirstume Tyliosios nakties žinią. Ir dar kartą priminti sau, kad ne tik švenčiame Kūdikėlio Jėzaus gimimą tvartelio paprastume. Kad laukiame Jo Antrojo atėjimo, susitikimo su Juo savo gyvenimuose… Viltingi šio mėnesio skaitiniai, paguodžiantys, drąsinantys ir džiugūs.

Tikėjimo džiaugsmu kviečiame dalintis ir su artimaisiais. MAGNIFICAT pabaigoje rasite informaciją apie tai, kaip galite šv. Kalėdų proga padovanoti draugui MAGNIFICAT prenumeratą. Kol kas dar už senąją kainą, mat po Naujųjų metų dėl brangstančio popieriaus ir padidėjusios apimties būsime priversti kiek pakelti leidinio kainą. Tačiau tikimės, kad tai nesutrukdys Jums ir toliau likti su Dievo žodžiu kasdien.

Indrė Klimkaitė

Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su privatumo ir slapukų politika.