Redakcijos žodis. 2015 m. balandis. Nr. 4(62)

01
04 /
2015

Balandį švenčiame Viltį. „Magnificat“ viršelio paveiksle matome, kaip Jėzus apsilanko mirusiųjų buveinėje, išvaiko demonus ir išsiveda Abraomą bei kitus protėvius, patriarchus ir pranašus. Jėzus ir kiekvienam iš mūsų tiesia ranką, kad gyventume, kad išsivaduotume iš savo vidinių demonų ir išsilaisvintume iš dvasinės mirties vergijos. Išdrįskime Jo ranką paliesti.
Jėzus pas Jį nakčia apsilankiusiam fariziejui Nikodemui sako: „Jums reikia atgimti iš aukštybės.“ Drauge su broliu Pranciškumi Ksaveru CSJ, analizuojančiu šį Evangelijos pagal Joną fragmentą, melskime: „Pas Tave, Jėzau, noriu gimti iš naujo, iš atsivertimo vandens, iš Tavo žodžio, kurio negaliu aprėpti, bet kuris mane veda kaip mokytojas į tikrojo gyvenimo versmes.“
Tegul šio mėnesio kasdieniai Dievo žodžio skaitiniai, meditacijos ir kiti mūsų parengti tekstai padeda Jums dar giliau pasinerti į Velykų slėpinį ir gyventi Kristaus prisikėlimu.

Indrė Klimkaitė

Siekiant pagerinti paslaugų kokybę, svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies), kuriuos galite bet kada atšaukti. Tęsdami naršymą, sutinkate su privatumo ir slapukų politika.